viernes, 5 de abril de 2013

CARNAVAL

S'acostava el carnaval i tots els rossinyols de Banyoles, vam decidir anar-hi tots junts. Després de molts de diàlegs per saber com anàvem i de què, ens vam inventar la disfressa EXTRAROSSIYOL. La disfressa consistia en: una bossa d'escombraries platejada amb estrelles, naus, etc de cartolina, un bec (del rossinyol ->logotip del projecte) i una corbata de colors llampants.

Un 2 de febrer vam quedar una hora i mitja abans per preparar-nos i pintar-nos tots junts. Va costar que els nois es pintessin la cara, sobretot en Fabri que no volia de cap de les maneres. Finalment, el veure lo "guai" que quedava van decidir pintar-se-la. Després tots plegats, eufòrics, caminem cap a la rua. Un cop allà, ens vam ajuntar amb una de les carrosses i, durant 3 hores ens vam deixar emportar per la música tot ballant i ballant i cantant i cantant...

Aquest és el resultat de la nostra disfressa. UN DIA INOBLIDABLE PER TOTHOM!!!


Altres activitats que hem fet jo i en Fabri, abans del carnaval són: anar el cine (a veure una peli que no ens va agradar gaire però que va donar molt per parlar i riure), anar a veure un partit de futbol (en Fabri li encanta el futbol i com que, a mi també, ens emociona anar a veure partits), una volta a l'estany (tot observant els estanyols i els bacteris), etc. 
Tot i que hi han, a vegades, complicacions per quedar algun dia, ens ho passem molt bé. 

Imatge preciosa del nostre Estany de Banyoles. La foto és d'un dia que vam anar al Puig de Sant Martirià per enriquir-nos d'aquestes vistes i de les ruïnes. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario