viernes, 3 de mayo de 2013

ACTIVITATS PER NO OBLIDAR




LES BARQUES I EL GOLF, UNA TARDA PER RECORDAR J

El 13 d’abril vam organitzar una tarda molt entretinguda. Primerament vam llogar una barca que, tot remant i remant, quasi bé fem tota la volta a l’estany. Per sort, era una tarda que feia sol i les vistes eren realment tranquil·litzants.
Tothom va remar una estona i, sovint, ens haviem d’apartar amb rapidesa perquè venien els remers (i quin fart de riure cada vegada que passava això, la nostra habilitat amb els rems era “molt gran” jaja). Vam acabar ben molls i l’estona que vam passar no s’oblidarà fàcilment per no dir que no s’oblidarà mai.
Després com que ens quedava molta tarda, vam decidir anar a jugar a golf (el golf que hi ha el bar MAM de Banyoles). Vam descobrir que el golf no és tan fàcil com sembla i, en alguns nivells vam haver de fer trampes per superar-los.
Va ser una tarda plena de bons moments i de rialles que ens van fer veure el gran vincle que estem establim. Esperem que algun dia es pugui repetir. 















































PUIG CLARÀ

El primer cap de setmana d’abril, juntament amb una altre parella del projecte, ens vam veure en cor de pujar el Puig Clarà.
Primer de tot vam anar a la oficina de Turisme per assegurar-nos del camí que havíem de seguir però, tot i així, ens vam perdre. Sort que ens ho vam agafar bé i de seguida vam trobar el camí correcte. Les vistes eren increïbles, es podia observar tot Banyoles. En Fabri i en Bader no es van cansar gents i, alguna cosa, continuaven el camí corrent. La Sílvia i la Sara estaven molt cansades  i anaven a poc a poc (en Fabri i en Bader ens van fer algun espant xD).
Ens ho vam passar d’allò més bé i vam gaudir d’un paisatge únic i meravellós.
 











































No hay comentarios:

Publicar un comentario